5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Ivedili çıkış bapları yapısı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri adidaki gibidir:

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika erdemli ısıya karşı dayanıklı yangın kapısı olmalı, ürkü barlı düzen ile kolayca merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda ansızın ziyade kişinin autarı gerçek çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın merdivenleri, makul bir tasarım ile inşa edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda suhuletle kullanabilmesini esenlamalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yaraşır halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni mevzu mebdelığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler bâtınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları dunda vaziyet almaktadır.

Report this wiki page